De ins en outs voor beginners

Ken je dat? Je koopt een ‘smart’ apparaat en je bent daar enorm blij mee. Totdat je thuis komt en je realiseert dat je zelf ook ‘smart’ moet zijn om het direct te gaan gebruiken. De een gaat dan heel serieus de handleiding van voor naar achteren lezen en de ander begint vrolijk op alle knoppen te drukken. Misschien werkt het bij jou weer net even anders. De een zal veel features gebruiken en de andere weet nog niet van de helft van wat mogelijk is. Welke weg je ook kiest, uiteindelijk begrijp je het apparaat en ben je tevreden.

SOLA is de preferred supplier van Easydus trainingen voor nieuwe gebruikers. Wij werken ruim 9 jaar tot volle tevredenheid met Easydus en hebben aan de wieg gestaan van de groei aan mogelijkheden van dit systeem. Tel daar bij op dat wij veel ervaring hebben in het organiseren van projecten en daarmee jou en vele andere nieuwe gebruikers gaan helpen om effectief en pragmatisch het systeem te leren kennen en toe te passen.

Natuurlijk is organiseren meer dan alleen een systeem. Je moet immers met veel mensen communiceren, veel afspraken maken en vooral veel dingen onthouden. Organiseren is vooral veel ballen in de lucht houden. Of je nu een bijeenkomst, een event of een vergadering organiseert, Easydus is een tool dat jou gaat helpen om efficiënt met het registreren en delen van data om te gaan. Of het nu gaat om stakeholders; deelnemers of collega’s, iedereen wil efficiënt werken en geïnformeerd worden.

Inhoud
Tijdens deze interactieve training van een halve dag maak je in een kleine groep kennis met het systeem. We lopen samen de opbouw door en de verschillende mogelijkheden. We leggen je uit hoe het systeem werkt en wat je nodig hebt om een project op te bouwen. We doen dit aan de hand van een casus en elke deelnemer brengt zijn/haar laptop mee zodat we hands on direct kunnen gaan werken. Je leert de ingrediënten voor een succesvolle projectopbouw om het gewenste resultaat te bereiken op een effectieve manier. Je krijgt handige vaardigheden die je direct kunt toepassen. We laten je oefenen, herhalen en elke keer zullen we een element toevoegen waardoor je steeds effectiever wordt.

Opbrengst
Na deze training begrijp je de basis van je nieuwe ‘smart’ tool en weet je hoe je op een eenvoudige wijze een project bouwt. Je weet hoe je een webformulier smart kunt opbouwen en je begrijpt het belang hiervan voor het verdere proces in je project. Je krijgt tips en tricks die je helpen om te werken met condities en het instellen van automatische berichten. En natuurlijk ga je naar huis met een antwoord op veel van je vragen.

Locatie
SOLA academy
Beijerdstraat 9, 4112 NE Beusichem
Deze training bieden wij ook incompany aan voor een groep van > 5 personen.

Duur, data en investering
3,5 uur inclusief pauze en een eenvoudige lunch
Binnenkort volgen de data voor het najaar
Voor een individuele training mail dan voor informatie info@sola-bs.nl
Voor deelname aan een groepstraining van maximaal 5 personen betaalt u € 350,-  per persoon (ex btw) dit is inclusief een eenvoudige lunch

Datum en inschrijven
Maandagmiddag 7 oktober
Maandagmiddag 9 december
Aanmelden

 

“Daar stond ik dan voor een zaal van 750 man, wat heb ik genoten van het moment, ik heb mezelf mogen zijn en dat gaf een kracht joh...”