Stress… we vinden het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld.

Iedereen ervaart wel een bepaalde mate van stress, spanning of druk; misschien thuis, op het werk, in het verkeer, in relaties met anderen, of in andere situaties of omgevingen.

Sommige mensen zeggen dat ze die stress of druk juist nodig hebben om goed te kunnen presteren en zelden is dat werkelijk zo. In de meeste gevallen leidt stress, spanning of druk juist tot mindere prestaties.

Het grootste probleem van stress is dat we er zo aan gewend zijn geraakt dat we het niet eens meer bewust opmerken. Druk en stress zijn de grootste bron van alle lichamelijke en geestelijke klachten.

Heb je direct of indirect met stress te maken?
Welke mensen in je omgeving zijn er regelmatig of zelfs vaak in stress?
Wat maakt nu dat we in stress gaan?
Hoe zou het zijn als je snel en gemakkelijk van stress af kunt komen?

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe het brein werkt en welke factoren een rol spelen bij stress en je leert ook stress makkelijker en sneller herkennen. Bovenal, leer je een effectieve methode waarmee je elke situatie direct kunt ontstressen.

Na deze workshop weet je nog beter hoe je brein werkt en kun je elke stressvolle situatie ontstressen. Dat kan een situatie zijn die al gebeurd is of nog moet plaatsvinden (bijvoorbeeld een presentatie waarvoor je zenuwachtig bent) en natuurlijk ook een situatie die nu plaatsvindt.

Concluderend; deze zeer krachtige en wetenschappelijk onderbouwde methode is zeer toegankelijk en kun je zonder hulp van anderen zelf toepassen. Je hebt dus geen coach meer nodig!

“Eerst onwennig en toen ik het doorhad was ik erg onder de indruk van de kracht van deze methode…”