COACHING • MENTORING

No Nonsense

Samen gaan we pragmatisch aan de slag. Geen zweverige toestanden maar ‘to the point’. We helpen je om (complexe) onderwerpen uit te pluizen zodat het voor jou inzichtelijk wordt.

Vandaag de dag ligt het ritme van ons leven erg hoog, we bevinden ons in de welbekende ratrace. Er wordt veel van mensen verwacht en zelf leggen we deze lat vaak onbewust ook steeds hoger.

Herken je die momenten wanneer je het even niet meer weet? Of denkt… Is dit het nu? Negatieve gedachten en beperkende overtuigingen kunnen mensen in de weg staan om de volgende stap te maken. En wellicht loop je tegen iets heel anders aan.

We vergeten vaak stil te staan bij onze ‘mindset’ en de invloed die we hierop hebben. Gewoon omdat we niet weten hoe of omdat we dit nog nooit hebben gedaan. Sportprofessionals worden op alle mogelijke manieren bijgestaan door trainers, coaches, sportmasseurs et cetera.

Professionals in een zakelijke context hebben ook veel op hun bord en vaak meer dan alleen hun werk. Zij worden niet of nauwelijks ondersteund. Dat is raar! Hier biedt de reeks van drie persoonlijke coaching-sessies een oplossing voor. In een vertrouwelijke omgeving maak je plaats om te werken aan je persoonlijke aspecten. Niet zweverig maar pragmatisch en effectief.

3 sessies

Na de drie coaching-sessies heb je je vraag of probleem op een andere wijze benaderd waardoor je veel hiervan ineens anders ziet, beleeft of voelt.

Leiderschap

Unieke aanpak waarmee je toegang krijgt om je te ontwikkelen tot de leider die je wilt zijn. Met een informatieve benadering helpen we je eigen potentieel aan te boren, je leiderschap en strategische vaardigheden te verbeteren, je begrip van mindsets, gedrag en teamdynamiek te ontwikkelen, waardoor je leiding en invloed kunt uitoefenen op het gemeenschappelijke doel.

Welzijn

Een oplossingsgerichte, effectieve en ondersteunende coaching. Deze brengt je effectief naar je optimale state, waardoor langdurige counseling of uitval overbodig is.

Prestatie

Je ontdekt je behoeften en uitdagingen op professioneel vlak. We identificeren welke resultaten je wilt bereiken en bouwen aan je potentieel.

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld

Ben jij toe aan de volgende stap?

Neem dan vandaag contact op en start je groei! bel. 085 043 0579

Feedback

When developing a joint training program with Ingrid, I appreciated her professional and clear approach. Furthermore she is creative in developing training tools and she has excellent listening skills. - Marieke van der Laan,
Tijdens een seminar heb ik Ingrid leren kennen en haar enthousiasme sprak me direct aan. Op het moment dat ik met acquisitie aan de slag wilde gaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ze me wilde helpen. Dankzij haar overtuiging en duidelijke coaching heb ik inmiddels al een paar nieuwe klanten binnengehaald! - Rochelle Danis,
Ingrid is en trainer die op een bijzonder enthausiaste manier de interactiviteit in een groep weet te krijgen. Zelfreflectie ontstaat op een natuurlijke manier waardoor het leerelement bijzonder groot is. Communicatie en sales vanuit het perspectief van de klant, wat op de lange termijn lucratief is, is bij Ingrid een natuurlijke eigenschap. Bij de vele trainingen die zij voor ons gedraaid heeft is een waardering onder de 8 nog nooit voorgekomen. Ik hoop nog regelmatig gebruik van haar kwaliteiten als trainer te mogen maken. - Wim van Wikselaar,
Ingrid heeft onze ondernemersvereniging begeleid naar een geslaagde ZOOMsessie. Zij gaat heel professioneel te werk en speelde goed in op onze wensen. Ingrid zorgde ervoor dat iedereen goed kon meedoen aan de sessie door handige met tips en adviezen. Ingrid is bovenal een vriendelijk en plezierig mens en met haar weet je dat het voor elkaar komt - Karin Woltering,

Wil jij ook effectief online leren presenteren?

Neem contact op voor een 1/2 dag training en leer hoe je je kennis effectief overbrengt en excellente feedback van je toehoorders krijgt.
info@sola-bs.nl