SOLA is een gerenommeerde organisatie die al jaren hoogwaardige congressen en evenementen organiseert met name in de innovatie- en duurzaamheidsbranche. Tijdens deze evenementen staan mensen op het podium die hun kennis en ervaring delen met het publiek.

Spreken in het openbaar voor een (groot) publiek is meestal niet wat zij dagelijks doen. Daardoor kreeg SOLA steeds vaker de vraag hierin te ondersteunen in de vorm van presentatietrainingen en coaching.

Deze vraag groeide uit naar persoonlijke coachingstrajecten en hulp bij samenwerken in (project-)teams. Vanuit de jarenlange ervaring als trainer/coach van de oprichter van SOLA is dit een logische aanvulling op ons aanbod. De academy is ontstaan vanuit de behoeft in de markt.

Samen met diverse trainingsexperts bieden wij een aantal trainingen en coachingstrajecten aan; soms een standaard training en vaak maatwerk op basis van een concrete vraag. Dat maakt dat onze klanten zeer hoge waarderingen geven aan de trajecten die we hebben uitgevoerd.