SOLA is een gerenommeerd organisatiebureau die al jaren hoogwaardige projecten zoals congressen organiseert met name in de innovatie- en duurzaamheidsbranche. Zowel voor overheid als voor commerciële organisaties. Tijdens deze evenementen voor professionals staan mensen op het podium die hun kennis en ervaring delen met het publiek. Spreken in het openbaar voor een (groot) publiek is meestal niet wat zij dagelijks doen en kan voor veel mensen erg spannend zijn. Daardoor kreeg SOLA steeds vaker de vraag hierin te willen ondersteunen in de vorm van presentatietrainingen en coaching.

Deze vraag groeide uit naar persoonlijke coachings-trajecten en hulp bij samenwerken in (project-)teams. Vanuit de jarenlange ervaring als trainer /coach is dit een logische aanvulling op het aanbod van SOLA.

SOLA academy is ontstaan vanuit de behoeft in de markt. Samen met diverse trainingsexperts biedt SOLA een select aanbod voor trainingen en coaching aan; soms een standaard training en vaak maatwerk op basis van een concrete vraag.

Dat maakt dat klanten van de SOLA • academy ook zeer hoge waarderingen geven aan de trajecten die we hebben uitgevoerd.