Samen praktisch organiseren

Veel mensen kunnen organiseren. Maar wat als het organiseren niet je enige activiteit is? En je naast je andere werkzaamheden je uiterste best doet om alle ballen in de lucht te houden? En wat als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van een heel team en of je meerdere? Of wat als je goede idee niet wordt opgepakt?

Resultaat is dan dat je alles nog actiever oppakt en nog meer trekt en duwt aan het project. Je voelt dat je het overzicht mist en realiseert je dat je de samenhang zoekt. 

Gevolg…het kost enorm veel energie en kostbare tijd om toch een goede bijeenkomst neer te zetten. 

Graag delen wij met jou en je collega’s onze ervaringen in de training Samen Praktisch Organiseren. De focus van deze training ligt niet bij wát je doet maar geeft antwoord op de vraag: Hoe organiseer ik praktisch en effectief?

Inhoud

  • samenwerken en communicatie

  • Je weet als team goed wat je moet doen voor een excellente bijeenkomst

  • de kracht van het team

Opbrengst

Deze training inspireert je om het proces naar de uitvoering te excelleren waardoor ook het resultaat onderscheidend wordt.

Feedback

“Geweldig wat taal en taalpatronen doen om voor of tegen me te werken”

Ben jij toe aan de volgende stap?

Neem dan vandaag contact op en start je groei! bel. 085 043 0579

Feedback

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld