Samen Groeien

Effectief, goed en met plezier samenwerken is ongelooflijk belangrijk voor een organisatie, afdeling of team. Alles wordt makkelijker als het team optimaal functioneert. Wij bij SOLA zijn pragmatisch en houden ervan om complexe onderwerpen eenvoudig te maken. Wij helpen personen en teams inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon omdat wij erin geloven dat iedereen over de middelen beschikt voor de volgende gewenste stap.

 

Samen praktisch organiseren

Veel mensen kunnen organiseren. Maar wat als het organiseren niet je enige activiteit is? En je naast je andere werkzaamheden je uiterste best doet om alle ballen in de lucht te houden? En wat als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van een heel team en of je meerdere? Of wat als je goede idee niet wordt opgepakt? Resultaat is dan dat je alles nog actiever oppakt en nog meer trekt en duwt aan het project. Je voelt dat je het overzicht mist en realiseert je dat je de samenhang zoekt.

van medewerkers naar samenwerkers

Effectief, goed en met plezier samenwerken is ongelooflijk belangrijk voor een organisatie, afdeling of team. Alles wordt makkelijker als het team optimaal functioneert. In sport betekent het dat teams winnen. In organisaties betekent het dat doelstellingen makkelijker gehaald worden.

Het geheim van communiceren

We gebruiken communicatie om een boodschap over te brengen. In onze communicatie gebruiken we daarvoor heel veel taal. Taal, woorden, dingen die we zeggen en schrijven zijn een beperkte instrumenten om je gedachten over te brengen. Het grote probleem is dat de ander niet mee kan kijken met je gedachten (en soms is dat maar goed ook!).

Presenteren de kunst van beïnvloeden

Wat maakt nu dat sommige sprekers zo’n charismatische houding hebben waardoor alles wat ze zeggen bij hun gehoor erin gaat als zoete koek? Geen tips & tricks. Het publiek wil namelijk jou zien, horen en jouw energie voelen. Pas dan bereik je jouw gehoor. Daar gaan we voor.

Masterclass ontstressen

Stress.. we vinden het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen ervaart wel een bepaalde mate van stress, spanning of druk. Leer in deze masterclass hoe met stress om te gaan.

Introductie tot NLP

Altijd al meer willen weten over NLP? In deze verkorte NLP training leer je de basisvaardigheden en de nieuwste ontwikkelingen gebaseerd op de neurowetenschap. Na deze training voel je dat je gegroeid bent.

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld

Ben jij toe aan de volgende stap?

Neem dan vandaag contact op en start je groei! bel. 085 043 0579

Feedback

When developing a joint training program with Ingrid, I appreciated her professional and clear approach. Furthermore she is creative in developing training tools and she has excellent listening skills. - Marieke van der Laan,
Tijdens een seminar heb ik Ingrid leren kennen en haar enthousiasme sprak me direct aan. Op het moment dat ik met acquisitie aan de slag wilde gaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ze me wilde helpen. Dankzij haar overtuiging en duidelijke coaching heb ik inmiddels al een paar nieuwe klanten binnengehaald! - Rochelle Danis,
Ingrid is en trainer die op een bijzonder enthausiaste manier de interactiviteit in een groep weet te krijgen. Zelfreflectie ontstaat op een natuurlijke manier waardoor het leerelement bijzonder groot is. Communicatie en sales vanuit het perspectief van de klant, wat op de lange termijn lucratief is, is bij Ingrid een natuurlijke eigenschap. Bij de vele trainingen die zij voor ons gedraaid heeft is een waardering onder de 8 nog nooit voorgekomen. Ik hoop nog regelmatig gebruik van haar kwaliteiten als trainer te mogen maken. - Wim van Wikselaar,
Ingrid heeft onze ondernemersvereniging begeleid naar een geslaagde ZOOMsessie. Zij gaat heel professioneel te werk en speelde goed in op onze wensen. Ingrid zorgde ervoor dat iedereen goed kon meedoen aan de sessie door handige met tips en adviezen. Ingrid is bovenal een vriendelijk en plezierig mens en met haar weet je dat het voor elkaar komt - Karin Woltering,

Wil jij ook effectief online leren presenteren?

Neem contact op voor een 1/2 dag training en leer hoe je je kennis effectief overbrengt en excellente feedback van je toehoorders krijgt.
info@sola-bs.nl