NLP - practitioner

Over bewuste en onbewuste

Wat leuk dat je voornemend bent om een training te gaan volgen over hoe mensen communiceren gebaseerd op de technieken van NLP.
De training vindt plaats in het landelijke Zoelmond in de Betuwe. In huiselijke sfeer, individueel of met een kleine groep gaan we samen in gesprek. Aan de hand van voorbeelden en verhalen wordt de nieuwe stof gepresenteerd. Ongedwongen, anders en leerzaam. Zelfs de lunch is een onderdeel van de training.

Niet niet communiceren

Bij alles wat we doen communiceren we. Heb jij er wel eens bij stil gestaan hoe het eigenlijk werkt? Communiceren is makkelijker dan je denkt, of toch niet?

We gebruiken communicatie om een boodschap over te brengen. In onze communicatie gebruiken we daarvoor heel veel taal. Taal, woorden, dingen die we zeggen, tekenen en schrijven zijn beperkte instrumenten om je gedachten over te brengen. Het grote probleem is dat de ander niet mee kan kijken met je gedachten (en soms is dat maar goed ook!). In communicatie hebben we altijd een doel. We willen namelijk dat de ander iets gaat doen, laten of onthouden.

Opbrengst

De opzet van de training is vernieuwend en je zult andere (werk)overtuigingen aangereikt krijgen. Je zult merkten dat je regelmatig je blik op een onderwerp kunt aanpassen. Dat is in de praktijk nog niet altijd even gemakkelijk.

Ben jij toe aan de volgende stap?

The Best Experience Ever

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld
founder

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie