Van medewerkers naar samenwerkers

Effectief, goed en met plezier samenwerken is ongelooflijk belangrijk voor een organisatie, afdeling of team. Alles wordt makkelijker als het team optimaal functioneert. In sport betekent het dat teams winnen. In organisaties betekent het dat doelstellingen makkelijker gehaald worden. 
Effectief samenwerken is op korte termijn vaak makkelijk en op lange termijn een kunst!
Op korte termijn is het namelijk makkelijk de verschillende individuen te accepteren en te tolereren. Maar op lange termijn kunnen die verschillende stijlen soms irriteren en dat kan zelfs escaleren tot conflicten. Dit komt uiteraard de effectiviteit niet ten goede en het gaat soms zelfs ten koste van de gezondheid van teamleden.
Geroddel tussen individuen of groepjes binnen een team of organisatie is een uitstekende indicator dat er ergens iets niet goed zit!  

Tijd voor hulp

Hulp in de vorm van een coach of trainer die de kwaliteiten van ieder lid weer door de anderen laat waarderen. De coach helpt mogelijke valkuilen door het team te laten managen waardoor doelstellingen weer gehaald kunnen worden. Daarbij zijn er altijd zaken die teamleden niet weten, niet zien en of niet doen. Daarom is er naast coaching ook ruimte voor training waardoor vaardigheden op het gebied van samenwerking geleerd worden.

 

Inhoud

• Inzicht we communiceren • Herkennen en accepteren van patronen • Teamdoelen formuleren • Roadmap naar succes!

Opbrengst

Na deze training begrijpt men elkaars denkwijzen en leert men elkaar waarderen waardoor de team dynamiek verbetert.

Feedback

“Dus zo werkt communicatie en samenwerken. Hoe anders gaan we nu met elkaar om”

Ben jij toe aan de volgende stap?

Neem dan vandaag contact op en start je groei! bel. 085 043 0579

Feedback

When developing a joint training program with Ingrid, I appreciated her professional and clear approach. Furthermore she is creative in developing training tools and she has excellent listening skills. - Marieke van der Laan,
Tijdens een seminar heb ik Ingrid leren kennen en haar enthousiasme sprak me direct aan. Op het moment dat ik met acquisitie aan de slag wilde gaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ze me wilde helpen. Dankzij haar overtuiging en duidelijke coaching heb ik inmiddels al een paar nieuwe klanten binnengehaald! - Rochelle Danis,
Ingrid is en trainer die op een bijzonder enthausiaste manier de interactiviteit in een groep weet te krijgen. Zelfreflectie ontstaat op een natuurlijke manier waardoor het leerelement bijzonder groot is. Communicatie en sales vanuit het perspectief van de klant, wat op de lange termijn lucratief is, is bij Ingrid een natuurlijke eigenschap. Bij de vele trainingen die zij voor ons gedraaid heeft is een waardering onder de 8 nog nooit voorgekomen. Ik hoop nog regelmatig gebruik van haar kwaliteiten als trainer te mogen maken. - Wim van Wikselaar,
Ingrid heeft onze ondernemersvereniging begeleid naar een geslaagde ZOOMsessie. Zij gaat heel professioneel te werk en speelde goed in op onze wensen. Ingrid zorgde ervoor dat iedereen goed kon meedoen aan de sessie door handige met tips en adviezen. Ingrid is bovenal een vriendelijk en plezierig mens en met haar weet je dat het voor elkaar komt - Karin Woltering,

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld

Wil jij ook effectief online leren presenteren?

Neem contact op voor een 1/2 dag training en leer hoe je je kennis effectief overbrengt en excellente feedback van je toehoorders krijgt.
info@sola-bs.nl