smilies-110650_1280

SOLA•academy is ontstaan vanuit de behoeft in de markt. Samen met diverse trainingsexperts biedt Ingrid Solleveld van SOLA een select aanbod voor trainingen en coaching aan; soms een standaard training en vaak maatwerk op basis van een concrete vraag.

Sinds 2008 bestaat SOLA. Kennis en inspiratie voor mens en organisatie is de basis. Na jaren lang training te hebben verzorgd voor werkgevers is Ingrid haar eigen bureau gestart. In plaats van voor de groep is ze achter de scherm gaan werken. Het organiseren van congressen. 

Tijdens deze evenementen voor professionals staan mensen op het podium die hun kennis en ervaring delen met het publiek. Spreken in het openbaar voor een (groot) publiek is meestal niet wat zij dagelijks doen en kan voor veel mensen erg spannend zijn. Daardoor kreeg SOLA steeds vaker de vraag hierin te willen ondersteunen in de vorm van presentatietrainingen en coaching. Deze vraag groeide uit naar persoonlijke coachingstrajecten en hulp bij samenwerken in (project-)teams. Vanuit de jarenlange ervaring als trainer /coach is dit een logische aanvulling op het aanbod van SOLA. Terug bij de basis en het talent. En zo is de cirkel weer rond.

SOLA is een gerenommeerd organisatiebureau. Sinds 2008 voeren wij hoogwaardige projecten uit zoals congressen organiseert met name in de innovatie- en duurzaamheidsbranche. Zowel voor overheid als voor commerciële organisaties.