Content management

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Content Management…
Wil je graag reuring creëren in de markt, maar voelt het alsof je je marketingbudget in een bodemloze put gooit? Of wil je graag een nieuw product in de spotlight zetten, maar zie je het niet zitten om in de plaatselijke krant te adverteren? Kies dan voor content marketing. Zoals Bill Gates al zei: content is king. In deze training leer je alles over de kracht van content.

Waarom geven we dit aan jou?
In het verleden hebben wij met veel plezier met jou samengewerkt. Of dit nu met een congres was, omdat je een spreker bij ons hebt geboekt of omdat je een training bij ons hebt gevolgd. We willen je op een andere manier bedanken voor deze samenwerking en het lijkt ons het leukste om iets te geven wat je op heel veel plekken kunt gebruiken. En hebben we nog niet samengewerkt? Dan is dit een mooie kennismaking.

Is het dan gratis? Nou, bijna. Je ontvangt de training gratis en betaalt alleen de facilitaire kosten van Euro 15,-. Wij verzorgen een leuke en interactieve masterclass. En het kost je een beetje tijd en reistijd, dat is alles: ons cadeau aan jou. Wij verzorgen een mooie locatie die makkelijk bereikbaar is. En we zetten de koffie en thee voor je klaar.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Inhoud
Tijdens deze masterclass gaan we in op de kracht van storytelling, een veel krachtigere methodiek dan reclame. Je leert de basisprincipes van een goede contentstrategie: de juiste content bij verschillende doelstellingen. Content is alleen waardevol als het daadwerkelijk gezien wordt, daarom zoomen we in op zoekmachinesoptimalisatie en nieuwsbrieven in de tijd van privacywetgeving AVG. Uiteraard praten we je meteen bij over social media: welke kanalen zijn de moeite waard en welke kun je beter links laten liggen?

Opbrengst
Aan het einde van deze middag heb je inzicht gekregen in wat content marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Je weet wat er nodig is voor goede online content. Tijdens de verdiepende training content management gaat we dieper in op hoe je een effectieve contentstrategie maakt én uitvoert.
De masterclass in een beknopte versie van de 2 daagse training, binnenkort meer informatie.

Trainer
Pauline Veenstra  (Jong, bevlogen en bekwaam)

Locatie
UniePlaza, Culemborg naast het station.

Duur en investering

Masterclass halve dag, € 15,- voor de catering incl. btw.

Datum en inschrijven
18 juni middag
LINK naar inschrijven  

 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door UniePlaza

 

 

“Eindelijk weet ik wat ik kan doen dat werkt!”