Praktische informatie

Summerdeal
3 dagen training op een rustige locatie in een kleine groep.
Wanneer Donderdag 7 juli- vrijdag 8 juli – zaterdag 9 juli van 10- 17 uur
Waar In het midden van het land in het dorp Zoelmond
Investering € 999,- ex btw (regulier tarief is € 1500,-) ex btw

Werkwijze
Of je nu deelneemt aan een training of coaching; bij SOLA academy leer je op een andere wijze dan je wellicht tot op heden herkent. De opzet van de training is vernieuwend en je zult andere (werk)overtuigingen aangereikt krijgen. Je zult merkten dat je regelmatig je blik op een onderwerp kunt aanpassen. Dat is in de praktijk nog niet altijd even gemakkelijk. Bedenk op die momenten dat als je blijft doen wat je altijd deed, je ook de resultaten ziet die je altijd zag. Je haalt voor jezelf het meeste rendement uit je investering door open te staan voor nieuwe input, nieuwsgierig te zijn en jezelf de ruimte te bieden iets nieuws te ervaren.

Locatie
De training en coaching bij SOLA vinden plaats in het landelijke Zoelmond in de Betuwe. In huiselijke sfeer en bij goed weer in de mooie tuin, individueel of met een kleine groep gaan we samen in gesprek. Aan de hand van voorbeelden en verhalen wordt de nieuwe stof gepresenteerd. Ongedwongen, anders en leerzaam.
(Ik heb zelf als deelnemer ervaren wat de kracht is om in een niet zakelijke omgeving een training te volgen. Dit heeft me geïnspireerd om deze vorm door te zetten in mijn trainingen)

SOLA•academy
Wij bij SOLA zijn pragmatisch en houden ervan om complexe onderwerpen eenvoudig te maken. Wij helpen personen en teams inzicht te krijgen waarop mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coachingsessies gaan uit van de kracht van de persoon omdat wij erin geloven dat iedereen over de middelen beschikt om nieuwe stappen te maken die passen bij de individu.

Certificering

Alle trainingen en coaching bij SOLA•academy zij gecertificeerd door The American Board of Neuro-Linguistic Programming. Je ontvangt een certificaat na de training. Neuro-Liguïstisch Programmeren bestudeert de subjectieve ervaring. Het is een proces van communicatieve zelfsturing. Met NLP worden structuren en processen aangeboden in de vorm van kennis op bewust en onbewust niveau waardoor de individu beter inzicht krijgt in zijn of haar denken, voelen en handelen. Integriteit, congruentie en ecologie zijn hierbij de basis en een belangrijke fundering en waarborgen de verandering vanuit jezelf en niet wat door ons wordt opgelegd.

Ben jij toe aan de volgende stap?

Neem dan vandaag contact op en start je groei! bel. 085 043 0579

Feedback

Kennis en inspiratie voor mens en organisatie

Wij helpen mensen individueel én in teams om inzicht te krijgen in hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. De basis van al onze trainingen en coaching-sessies gaan uit van de kracht van de persoon. Ingrid gelooft oprecht dat iedereen over de middelen beschikt om de gewenste verandering in te zetten en te bereiken.
Ingrid Solleveld