Presenteren de verdieping

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

In de kern is presenteren je publiek iets laten zien en vertellen van bepaalde informatie. Het doel is dat je publiek na afloop iets gaat doen, iets gaat laten of – bij wijze van spreken – voor altijd iets onthouden. Doelgerichte beïnvloeding, dus.

Vraag jij je ook wel eens af:
Wat maakt nu dat sommige sprekers zo’n charismatische houding hebben en anderen niet?
Wanneer ben je nu echt bereid om naar iemand te luisteren?
Welke ingrediënten moeten in elk praatje aanwezig zijn om anderen succesvol in beweging te krijgen?
Hoe kan het dat sommige sprekers authentiek en natuurlijk overkomen, hun publiek direct en vanaf het begin weten te boeien en er zelf als spreker ook veel plezier aan beleven?

Herken je dat?
Het niet altijd makkelijk is de aandacht van je publiek voor lange(re) tijd vast te houden?
Spreken voor jou niet altijd leuk is en of gemakkelijk gaat?
Je bij voorbaat al zenuwachtige, angstige of andere vervelende gevoelens of gedachtes hebt voordat je een presentatie moet geven?
Sommige sprekers hun publiek bijna letterlijk in slaap praten?

Na deze training heb je geleerd en ervaren hoe je makkelijker en beter de aandacht van je publiek voor lange(re) tijd kunt vasthouden ongeacht het onderwerp variërend van 10 minuten tot bijvoorbeeld een hele dag. Je staat je zekerder voor de groep, maak je sneller en makkelijker verbinding en houd je de energie bij je gehoor hoog.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Inhoud
Tijdens deze interactieve en energieke 2-daagse training maak je kennis met een aantal basisprincipes van effectieve en doelgerichte communicatie. Je leert de ingrediënten voor succesvolle beïnvloeding om het gewenste resultaat te bereiken op een leuke en effectieve manier. We gaan inzoomen op het effect van taal en houding. Je krijgt handige vaardigheden die je direct kunt toepassen. Je gaat veel oefenen, herhalen en elke keer zullen we een element toevoegen waardoor jouw presentatie steeds effectiever wordt. Je voelt je zekerder en hebt ervaren hoe je je het beste kunt bewegen voor een groep.

Wat niet?
Geen tips & tricks of Powerpoint of Prezi. Het publiek wil namelijk jou zien, horen en jouw energie voelen. Pas dan bereik je jouw gehoor.

Opbrengst
Hier een waarschuwing: na de training ga je je irriteren aan andere presentaties, omdat je je heel bewust bent geworden van de effecten van houding, gebaar en taalgebruik. Eenmaal hiervan bewust betekent dat je niet meer onbewust kunt kijken en luisteren naar andere voordrachten.
Maar wij vermoeden dat je dat ‘risico’ aandurft!
Onthoud dat deze training bijzonder waardevol is voor jouw aankomende presentatie. En dat je die nieuwe kennis en ervaring op vele andere plekken kunt inzetten, zoals 1-op-1 gesprekken, vergaderingen, interne presentaties of workshops en natuurlijk alle andere vormen van presentaties.

Locatie
Culemborg naast het station.
Deze training bieden wij ook incompany aan.

Duur
2 dagen

Data en investering
19 en 20 juni 2019
€ 1.380,- ex btw

Meer informatie neem contact op

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

“Daar stond ik dan voor een zaal van 750 man, wat heb ik genoten van het moment, ik heb mezelf mogen zijn en dat gaf een kracht joh…”