Presenteren, de sport van beïnvloeden

Wat maakt nu dat sommige sprekers zo’n charismatische houding hebben waardoor alles wat ze zeggen bij hun gehoor erin gaat als zoete koek?

Herken je dat sommige sprekers hun publiek bijna letterlijk in slaap praten? En wanneer ben je nu echt bereid om naar iemand te luisteren?

Welke ingrediënten moeten in elke praatje aanwezig zijn om de ander(en) succesvol in beweging te krijgen?

Hoe kan het dat sommige sprekers authentiek en natuurlijk overkomen, hun publiek direct en vanaf het begin weten te boeien en er zelf als spreker ook veel plezier aan beleven?

Presenteren is de ‘sport van beïnvloeden’ zodat je gehoor na je presentatie iets doet, laat of – bij wijze van spreken – voor altijd iets onthoudt.

Wij trainen mensen die voor groepen, grote groepen en heel grote groepen een presentatie moeten geven. Na deze trainingen hebben ze geleerd en ervaren hoe ze makkelijker en beter de aandacht van hun publiek voor lange tijd kunnen vasthouden ongeacht het onderwerp. Dat varieert van een half uur tot bijvoorbeeld een hele dag.

Na afloop van de training sta je zekerder voor een groep, maak je sneller en makkelijker verbinding en houd je de energie bij je gehoor hoog. Eén ding wil je namelijk niet: een stortvloed aan informatie zenden en hopen dat er iets bij de ander blijft hangen. Wat je wel wilt is dat mensen zich vermaken, iets leren en daarmee iets gaan doen, laten of voor altijd onthouden.

Na de training weet je dat jij, als spreker, daar heel veel invloed op hebt en heb je gereedschappen gekregen die jou daarbij kunnen helpen en ondersteunen. Geen tips & tricks. Het publiek wil namelijk jou zien, horen en jouw energie voelen. Pas dan bereik je jouw gehoor. Daar gaan we voor.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]