Presenteren masterclass

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Een van onze doelen is om nog meer te verbinden met onze klanten. Daarom geven wij je een cadeautje. Niet voor Kerst of Pasen maar gewoon op een mooie dag in het jaar. Dit wordt onze nieuwe traditie. Een cadeautje met waarde, iets waarvan wij weten dat veel van onze samenwerkingspartners vaak vragen over stellen. Met andere woorden we willen je een cadeau in de vorm van training geven.

Is het dan gratis? Nou, bijna. Je ontvangt de training gratis en betaalt alleen de facilitaire kosten van Euro 34,95. Wij verzorgen een leuke en interactieve masterclass. En het kost je een beetje tijd en reistijd, dat is alles: ons cadeau aan jou. Wij verzorgen een mooie locatie die makkelijk bereikbaar is. En we zetten de koffie en thee voor je klaar.

Waarom geven we dit aan jou?
In het verleden hebben wij met veel plezier met jou samengewerkt. Of dit nu met een congres was, omdat je een spreker bij ons hebt geboekt of omdat je een training bij ons hebt gevolgd. We willen je op een andere manier bedanken voor deze samenwerking en het lijkt ons het leukste om iets te geven wat je op heel veel plekken kunt gebruiken. En hebben we nog niet samengewerkt? Dan is dit een mooie kennismaking.

Vraag jij je ook wel eens af:
Wat maakt nu dat sommige sprekers zo’n charismatische houding hebben en anderen niet? Wanneer ben je nu echt bereid om naar iemand te luisteren?
Welke ingrediënten moeten in elk praatje aanwezig zijn om anderen succesvol in beweging te krijgen? Hoe kan het dat sommige sprekers authentiek en natuurlijk overkomen, hun publiek direct en vanaf het begin weten te boeien en er zelf als spreker ook veel plezier aan beleven?

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Inhoud
Kort gezegd:  Workshop Presenteren, de sport van beïnvloeden
Lang gezegd: Wat maakt nu dat sommige sprekers zo’n charismatische houding hebben waardoor alles wat ze zeggen bij hun gehoor erin gaat als zoete koek? Herken je ook dat sommige sprekers hun publiek bijna letterlijk in slaap praten? En wanneer ben je nu echt bereid om naar iemand te luisteren? Welke ingrediënten moeten in elk praatje aanwezig zijn om de ander(en) succesvol in beweging te krijgen? Hoe kan het dat sommige sprekers authentiek en natuurlijk overkomen, hun publiek direct en vanaf het begin weten te boeien en er zelf als spreker ook veel plezier aan beleven?
Presenteren is de ‘sport van beïnvloeden’ zodat de mensen in de zaal na je presentatie iets gaan doen, iets laten of – bij wijze van spreken – iets voor altijd onthouden. 

Opbrengst
Na deze middag weet je dat jij, als spreker, daar heel veel invloed op hebt en heb je inzicht gekregen in de gereedschappen  die jou daarbij kunnen helpen en ondersteunen. Tijdens de tweedaagse training Presenteren gaan we aan de slag met jouw leerdoelen.

Locatie
UniePlaza, Culemborg naast het station.

Duur en investering

Masterclass halve dag, € 15,- voor de catering incl. btw.

Datum en inschrijven
12 juni middag
LINK naar inschrijven

17 december (vol)
18 maart middag (vol)
17 april middag (vol)

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door UniePlaza

De masterclass in een beknopte versie van de 2 daagse training

 

“Daar stond ik dan voor een zaal van 750 man, wat heb ik genoten van het moment, ik heb mezelf mogen zijn en dat gaf een kracht joh…”